Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δράση δενδροφύτευσης το Σάββατο στο πρώην στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου

Η εταιρεία PCA, από τη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου σε συνεργασία με τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα φυτεύσουν 20 καλλωπιστικά δενδρύλλια.

Δενδροφύτευση στον χώρο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 8 Μαΐου, στις 10.00 π.μ. η εταιρεία PCA, από τη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μαζί με τα παιδιά τους και το Τμήμα Πρασίνου του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα φυτεύσουν είκοσι (20) καλλωπιστικά δενδρύλλια καλλωπιστικής μουριάς (Morus Platanifolia) και καλλωπιστικών προύνων (Prunus) αναλαμβάνοντας πλήρως το κόστος της δράσης.

Η εταιρεία είναι μέλος του ομίλου PAP GROUP, με περισσότερα από 10 χρόνια παρουσίας στη διεθνή αγορά σχεδιασμού συστημάτων για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, με ανθρώπινο δυναμικό 35 ατόμων. Η φιλοσοφία της σχετίζεται με την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας (γυάλινες πόρτες, διαχωριστικά γραφείων καμπίνες μπάνιου και άλλες αρχιτεκτονικές εφαρμογές με βάση τον υαλοπίνακα).

Με συνεχή προσανατολισμό στην εταιρική υπευθυνότητα, η PCA φροντίζει για το περιβάλλον, προάγοντας την ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη σε αρμονία με τη φύση και το περιβάλλον. Διατηρεί αυτές τις αξίες από το 2008, όταν ιδρύθηκε από τον Σάββα Παπαδόπουλο, μέχρι σήμερα που διαθέτει διεθνή παρουσία στον κλάδο, με το 80% των εσόδων της να εισφέρουν οι εξαγωγικές δραστηριότητες.