Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΑ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙΑ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙΝΟΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Οινόφιλοι καταναλωτές και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμάσουν περισσότερες από 80 ετικέτες ροζέ κρασιών.

Με απόλυτη επιτυχία και αυστηρά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε η 2nd Rosé Grand Tasting Thessaloniki από την Wine Plus τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Η μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ κρασιών στη Βόρεια Ελλάδα, το 2020 ήταν διαφορετική καθώς η τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου επέβαλλε σχολαστικά μέτρα προστασίας σε κάθε σημείο αλλά και πολύ σημαντική γιατί ήταν η πρώτη εκδήλωση κρασιού μετά την πανδημία, η οποία απέδειξε ότι με μεγάλη προσοχή και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες και τους εργαζόμενους, μπορούν να τηρηθούν τα πρωτόκολλα.

Οι επισκέπτες προσήλθαν σε 2 ζώνες ωραρίου λειτουργίας, στις ενιαίες ανοιχτές αίθουσες του ξενοδοχείου Makedonia Palace, καλύπτοντας τον επιτρεπόμενο ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων.

Οινόφιλοι καταναλωτές και επαγγελματίες, αρκετοί από τους οποίους ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν συγκεντρωμένα σε έναν χώρο, περίπου 80 ροζέ κρασιά, ως επί το πλείστον της εξαιρετικής σοδειάς του 2019.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση λοι οι επισκέπτες σχολίασαν την συνεχή και εντυπωσιακή αναβάθμιση της ποιότητας των ελληνικών ροζέ κρασιών, καθώς και τη μεγάλη χαρά τους που είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν.

Η 2nd Rosé Grand Tasting Thessaloniki, μια μοναδική εκδήλωση με ευχάριστα, φρουτώδη, δροσιστικά ροζέ κρασιά ήταν και μια ανάσα αισιοδοξίας που εξέπεμψε ο κόσμος του κρασιού και πραγματοποιείται με την αιγίδα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ