Skip to main content

Αρπαγή 10χρονης: Παρατείνεται η κράτηση της 34χρονης-Τι προτείνει η εισαγγελέας

Στην πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού περιλαμβάνεται και η παράτηση της προσωρινής κράτησης της 34χρονης, που είναι η μόνη κατηγορούμενη.

Εδώλιο για την 34χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης τον περασμένο Ιούνιο δείχνει η εισαγγελέας.

Ειδικότερα, στην πρότασή της προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο ζητά να παραπεμφθεί σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για αρπαγή, βιασμό, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράβαση νόμου περί ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι δεν βρέθηκε υλικό πορνογραφίας στην κατοχή της και απαλλάχθηκε από τη συγκεκριμένη κατηγορία, ωστόσο η Πολιτική Αγωγή θα ζητήσει εκ νέου άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να πέσει περαιτέρω φως στην υπόθεση.

Στην πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού περιλαμβάνεται και η παράτηση της προσωρινής κράτησης της 34χρονης, που είναι η μόνη κατηγορούμενη για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η 10χρονη τότε ανήλικη απήχθη από την 34χρονη, που κατηγορείται ότι την κακοποίησε σεξουαλικά αφού της χορήγησε ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμη: Απαγωγή 10χρονης - Καταπέλτης η εισαγγελέας: «Της έδωσε Xanax για να τη βιάσει»