Skip to main content

Έφυγε με ιδιωτικό τζετ από τη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας

Ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός αναχώρησε για το σπίτι του στη Μάλαγα, μετά από 25 μέρες που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα του «The Enforcer»

Ο Αντόνιο Μπαντέρας αναχώρησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για 25 μέρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Enforcer».

Ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός αναχώρησε το πρωί με το ιδιωτικό τζετ, ένα Gulfstream G200 Galaxy, που ανήκει στην αυστριακή εταιρεία ενοικίασης αεροσκαφών Avcon Jet, με προορισμό το σπίτι του στη Μάλαγα.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει τη σελίδα omorfataxidia στο facebook φαίνεται το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο φορτώνονται οι τελευταίες αποσκευές του ηθοποιού λίγο πριν αυτός επιβιβαστεί για την αναχώρησή του.

Η πορουσία του Αντόνιο Μπαντέρας στην πόλη κέντρισε το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων, όπως μαρτυρά η κοσμοσυρροή που σημειώθηκε στα γυρίσματα στην Εθνκής Αμύνης και στη Μηχανιώνα. Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και σε άλλα σημεία, όπως στο λιμάνι, στον περιφερειακό, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα λόγω του αποκλεισοού συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου, στην Πυλαία, και χθες στα Σφαγεία.

Διαβάστε: Κακόφημη γειτονιά του Μαϊάμι έγιναν τα Σφαγεία για την ταινία με Μπαντέρας (φωτο)

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη και τα γυρίσματα της αμερικανικής ταινίας αποτελούν μία καλή αρχή προκειμένου η πόλη να προσελκύσει και άλλες κινηματογραφικές παραγωγές προς όφελος της τοπικής οικονομίας. Η μιζέρια και η άσκοπη γκρίνια μπορούν να περιμένουν...