Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 1.000 ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Όπως αναφέρει μέλος του προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος σε σχετική ανάρτηση, 1.000 υπάλληλοι του νοσοκομείου ένιωσαν πιο κοντά «στην Ελευθερία».

Τους 1.000 έφτασαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε υγειονομικούς υπαλλήλους του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει μέλος του προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος σε σχετική ανάρτηση, «μέχρι και σήμερα, στο προβλεπόμενο διάστημα, κατορθώσαμε να κάνουμε 1.000 υπαλλήλους του νοσοκομείου μας (Ιπποκράτειο ΓΝΘ) να νιώθουν πιο κοντά στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!...», αναφερόμενη στο κωδικό όνομα που έχει δώσει η κυβέρνηση για την εκστρατεία εμβολιασμού της χώρας.

«Και συνεχίζουμε! Διοίκηση, διεύθυνση νοσηλευτικής, ιατρικής και διοικητικής υπηρεσίας, επιτροπή λοιμώξεων και καταξιωμένοι νοσηλευτες, ιατροί και διοικητικοί υπάλληλοι συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα με επιτυχία, αυταπάρνηση και επαγγελματική συνείδηση. Πετύχαμε να δώσουμε χαμόγελα ήδη σε 1.000 ανθρώπους!» προσθέτει.

Υπνεθυμίζεται ότι έως το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου, το ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού της χώρας ανερχόταν σε 0,33%, ήτοι 34.787 εμβόλια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ