Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο ΥΜΑΘ ο Μητσοτάκης - Συναντήσεις με φορείς-βουλευτές

Ο πρωθυπουργός τον οποίο υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Εσωτερικών και η προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείου θα έχει πρώτα συνάντηση με βουλευτές της ΝΔ

Στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης έφτασε λίγο πριν τις 12.00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα τη Θεσσαλονίκη για τις καθιερωμένες συναντήσεις ενόψει του πολιτικο-οικονομικού φόρουμ της ΔΕΘ.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Εσωτερικών, τομέας Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου και η προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείου, Μαρία Αντωνίου.



Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει πρώτα συνάντηση με βουλευτές της ΝΔ και έπειτα με παραγωγικούς φορείς.

Σημειώνεται πως την πόρτα του ΥΜΑΘ πέρασαν μαζί με τον πρωθυπουργό η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ενώ νωρίτερα είχαν φτάσει οι βουλευτές Άννα Ευθυμίου, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.



Σημειώνεται πως οι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης λείπουν καθώς έχουν τεθεί σε καραντίνα μετά από συνάντηση που είχαν με επιχειρηματία που ήταν θετικός στον κορωνοϊό (δείτε περισσότερα εδώ).