Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Πρόκειται για μια γυναίκα και έναν άνδρα που ακινητοποιήθηκαν με το όχημα τους λόγω της χιονόπτωσης στην επαρχιακή οδό Πετροκέρασα-Λιβάδι.

Επιχείρηση μεταφοράς σε ασφαλές σημείο δύο ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητό τους στην ορεινή Ανατολική Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρόκειται για δύο αδέρφια, μια γυναίκα και έναν άνδρα, που ακινητοποιήθηκαν με το όχημά τους λόγω της χιονόπτωσης στην επαρχιακή οδό Πετροκέρασα-Λιβάδι και κάλεσαν για βοήθεια στις 5:45 μ.μ.

Οι δύο άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους ενώ άμεσα κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο από την πυροσβεστική που πραγματοποίησε παρέμβαση με όχημα 4χ4.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Πολιτική Προστασία, ενώ αναμένεται να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο του επαρχιακού δρόμου Πετροκέρασα- Λιβάδι, εκχιονιστικό μηχάνημα για να κρατήσει ανοιχτό το οδόστρωμα και να απομακρυνθεί το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο αδέλφια.

*φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ