Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκαναν λαμπόγιαλο πατσατζίδικο γιατί τους ζήτησαν πιστοποιητικά- Δείτε βίντεο

Δύο ζευγάρια αφότου αρνήθηκαν να επιδείξουν τα πιστοποιητικά, που ζήτησε ο εργαζόμενος έκαναν λαμπόγιαλο πατσατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα σοβαρό επεισόδιο που ξεκίνησε λόγω της ανάγκης επίδειξης των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε ένα από τα πιο παλιά πατσατζίδικα της Θεσσαλονίκης, στον Τσαρούχα, που βρίσκεται επί της Ολύμπου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγες ημέρες πριν αρθεί το μέτρο για την επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης για τον κορωνοϊό δύο ζευγάρια αφότου αρνήθηκαν να επιδείξουν τα πιστοποιητικά που ζήτησε ο εργαζόμενος έκαναν... χαμό τόσο εντός όσο και εκτός του καταστήματος.

Όπως περιγράφει εργαζόμενος στη Voria.gr, όλα ξεκίνησαν όταν δύο ζευγάρια ηλικίας περίπου 35 ετών κάθισαν εχθές το πρωί στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, προφανώς μετά από ολονύχτια διασκέδαση. Περίπου στις 9.30 ώρα και όταν οι ίδιοι δεν δέχθηκαν να δείξουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού/νόσησης είτε βεβαίωση αρνητικού rapid test σηκώθηκαν από το τραπέζι, μπήκαν στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού και άρχισαν να τα σπάνε, να απειλούν και να προπηλακίζουν τους εργαζόμενους.



Μετά, βγήκαν ξανά έξω από το μαγαζί και έσπασαν τουλάχιστον τα μισά τραπέζια του καταστήματος. Από το περιστατικό, όπως είναι λογικό, τρομοκρατήθηκαν οι εργαζόμενοι.



Οι γείτονες κάλεσαν άμεσα την ΕΛΑΣ, όμως τα άτομα είχαν προλάβει να φύγουν.

Σήμερα ο ιδιοκτήτης αναμένεται να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Δημήτρης Τσαρούχας, αναφέρει στη Voria.gr πως τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται από κανέναν ανεκτές. «Τα άτομα πίστευαν ότι θα περάσει ο νόμος τους. Μας ρώτησαν ακόμα για το αν το μαγαζί έχει προστασία και μας είπαν πως θα μας περιμένουν απέξω για να μας χτυπήσουν». «Το πιο σημαντικό είναι σε πόσα καταστήματα κατάφεραν να μπουν χωρίς πιστοποιητικό εκείνο το βράδυ», καταλήγει.