Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την αξία του νερού στον ανθρώπινο οργανισμό

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 18.30 στο Καφωδείο Ελληνικό, με στόχο να πληροφορήσει τους πολίτες για το νερό.

«Νερό: Το πιο πολύτιμο αγαθό» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνεται αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στις 18.30 στο «Καφωδείο Ελληνικό», στη Βενιζέλου 45, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση έχει σκοπό να πληροφορήσει σχετικά με την καθοριστική σημασία που παίζει το νερό σε πάρα πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, την αναντικατάστατη συμβολή του στην υγεία και τη διατήρησή της και την αναγκαιότητα καθημερινής λήψης επαρκούς ποσότητας καθαρού νερού.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας δράσης με τίτλο «My Water» και εμπνεύστρια της είναι η Ελένη Μάρκου. Ομιλητές στην εκδήλωση είναι η Δέσποινα Ξανθοπούλου - Διαιτολόγος- Διατροφολόγος και η Ολυμπία Κουτουλάκη - Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης με πολυετή εμπειρία στα θέματα ποιότητας και επεξεργασίας του νερού.

Η παρουσίαση αυτή αναδεικνύει την αξία του πολυτιμότερου αγαθού για τον άνθρωπο. Φιλοδοξεί δε να ευαισθητοποιήσει το κοινό και κυρίως τους νέους ανθρώπους για την τεράστια αξία του νερού στη ζωή μας.

Απευθύνεται σε όλους και οι συμμετέχοντες μπορούν στο τέλος να απευθύνουν ερωτήσεις.

Το My Water είναι ένα κοινωνικό Project, αποτέλεσμα σεμιναρίων με τη μέθοδο της «Μεταμόρφωσις» και την υποστήριξη της ΑΜΚΕ Intermediate.