Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις σε Σταυρό και Θέρμη για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα (video)

Ειδικοί σε θέματα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά υπό τον συντονισμό της Κατερίνας Ζιούτα, παρουσίασαν προϋποθέσεις ασφάλισης και συνταξιοδότησης.

Δύο εκδηλώσεις για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Σταυρό και στη Θέρμη, υπό την αιγίδα των αντίστοιχων Δήμων, τις οποίες τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, οι δήμαρχοι κ.κ. Δ.Λιάμας και Θ.Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχοι και τοπικοί παράγοντες.

Ειδικοί σε θέματα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά υπό τον συντονισμό της Κατερίνας Ζιούτα, με ειδίκευση σε εργασιακά ασφαλιστικά θέματα, παρουσίασαν προϋποθέσεις ασφάλισης και συνταξιοδότησης για π.ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΑΥ κλπ, συντάξεις χηρείας και πώς αυτές επηρεάζουν τη σύνταξη του κληρονόμου, εξαγορές και αναγνωρίσεις χρόνου, απασχόληση συνταξιούχων, ασφάλιση και συνταξιοδότηση αιρετών κλπ.

Στο τέλος δόθηκαν απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που τέθηκαν από τους πολίτες, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό την επιτυχία και την αποστολή των εκδηλώσεων.

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21/6 στις 19:00 στον Δήμο Χαλκηδόνας, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνας (Κουφάλια).