Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση από λάθος συναγερμό στο «Μακεδονία» - Εκκενώθηκε ο χώρος αναμονής

Σειρήνες σήμαναν το μεσημέρι στον χώρο αναμονής του αεροδρομίου Μακεδονία μετά από δυσλειτουργία στον απορροφητήρα ταχυφαγείου

Εκκενώθηκε λίγο μετά τις 2 μέρος του χώρου αναμονής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη με τους επιβάτες να αποχωρούν από μέρος του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα, σειρήνες σήμαναν στον χώρο αναμονής του αεροδρομίου μετά τις 2 το μεσημέρι και υπάλληλοι ζήτησαν από τους επιβάτες να εγκαταλείψουν το σημείο.

Όπως σημειώνει ο υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννης Παπάζογλου στη Voria.gr, η αναστάτωση που προκλήθηκε οφείλεται σε δυσλειτουργία ενός απορροφητήρα στο ταχυφαγείο του αεροδρομίου, χωρίς, ωστόσο, να προκληθεί πυρκαγιά. «Όπως προβλέπεται, τηρήθηκαν τα απαραίτητα πρωτόκολλα και ο χώρος εκκενώθηκε», εξηγεί ο κ. Παπάζογλου.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει πως η εταιρεία απολογείται για οποιαδήποτε αναστάτωση που προκλήθηκε από το συμβάν, τονίζοντας, επίσης, πως «βασικής μας προτεραιότητα είναι η διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής».

Σημειώνεται πως τις πρωινές ώρες σήμερα σημειώθηκαν καθυστερήσεις στις πτήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.