Skip to main content

Έκκληση Σκόδρα για αναστολή της απεργίας στον ΟΑΣΘ - «Κανένας λόγος για κινητοποιήσεις»

ΟΑΣΘ: Ποια δρομολόγια θα εκτελεστούν αύριο σε περίπτωση που το Συνδικάτο Εργαζομένων δεν αναστείλει την αυριανή απεργιακή κινητοποίησή του.

Έκκληση στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ για αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης, απευθύνει ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας.

Διαβάστε ακόμη: Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: «Μας αναγκάζουν σε συνεχείς απεργίες» - Αύριο η νέα 24ωρη

«Απευθύνω έκκληση στο Συνδικάτο, να αναστείλει την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει. Τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους είναι δρομολογημένα και δεν υπάρχει κάποια διαφωνία ή αντιπαράθεση. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος για κινητοποιήσεις», υπογραμμίζει ο κ. Σκόδρας.

Προσθέτει ότι η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που συμφωνήθηκε μεταξύ Διοίκησης και Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ το περασμένο καλοκαίρι, εγκρίθηκε από τους εργαζόμενους μετά από έξι μήνες και συγκεκριμένα στο τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, επομένως, μέρος της ευθύνης για την όποια καθυστέρηση έχουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Εφόσον το Συνδικάτο προχωρήσει σε 24ωρη απεργία αύριο Τετάρτη, 15 Ιουνίου, το επιβατικό κοινό θα μετακινηθεί με 138 λεωφορεία, τα οποία θα κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας.

Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο Νυχτερινό, καθώς και η γραμμή 52 που εκτελεί το δρομολόγιο ΝΣ Σταθμός-Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη-Σίνδος.