Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Αυτόπτες μάρτυρες ψάχνει ο πατέρας 16χρονου που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛΑΣ

Μια εβδομάδα σχεδόν μετά το σοβαρό τροχαίο, η οικογένεια του -διασωληνωμένου έως σήμερα- 16χρονου ποδηλάτη κάνει έκκληση για μαρτυρίες

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει που ο 16χρονος από τους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης δίνει μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην οδό Δενδροποτάμου το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το παιδί παρασύρθηκε κινούμενο με το ποδήλατό του στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου από συμβατικό όχημα της αστυνομίας και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προανάκρισης.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του παιδιού, Δημήτρης Μπαρμπάκας, προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς συνέβη και ο γιος του βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Αυτό που θέλω να μάθω μόνο είναι τι συνέβη. Ψάχνουμε κάποια μαρτυρία, όποιος ήταν εκεί ώστε να μας πει τι ακριβώς έγινε», αναφέρει στη Voria.gr o πατέρας του 16χρονου.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, ενώ σημειώνεται πως το περιστατικό δεν καταγράφηκε από κάποια κάμερα ασφαλείας καθώς στο σημείο υπάρχει στρατόπεδο και απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση.

«Το παιδί πήγαινε στην προπόνησή του, αυτό που ζητάμε είναι όποιος γονιός πήγαινε στο γυμναστήριο το παιδί του ή αν κάποιος δεν μπόρεσε να σταματήσει εκείνη την ώρα να μιλήσει για να ξέρουμε ακριβώς τι έγινε», αναφέρει ο κ. Μπαρμπάκας.