Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από βίλα στο Πανόραμα

Άγνωστοι μπούκαραν σε πολυτελή βίλα στο Πανόραμα την ώρα που έλειπαν οι ένοικοι και σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, που φέρεται να περιείχε τεράστιο ποσό.

Χρηματοκιβώτιο που περιείχε τεράστιο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη, έκλεψαν άγνωστοι από σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοικοι του σπιτιού έλειπαν από αυτό ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το cnn.gr, η διάρρηξη έγινε σε πολυτελέστατη βίλα γνωστού επιχειρηματία της πόλης και η λεία των άγνωστων αρχών ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ. Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της αστυνομίας οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους.

Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει πως στο σπίτι του επιχειρηματία βρίσκεται κλιμάκιο της Σήμανσης για να εντοπίσει DNA και αποτυπώματα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο οι δράστες μπορεί να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός ότι κανείς δεν θα ήταν στο σπίτι αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο χρηματοκιβώτιο του ο επιχειρηματίας.

Την ίδια ώρα, ερευνούν τις κάμερες της περιοχής καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έφτασαν με αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευσαν σε κοντινή απόσταση και αμέσως μετά το χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

φωτογραφία αρχείου