Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τους έπιασαν στα πράσα να κλέβουν καλώδια από σταθμό Μετρό - Λεία 11.000 ευρώ

Οι τρεις Βούλγαροι αφαιρούσαν καλώδια χαλκού με τη χρήση κόφτη από σταθμό του υπό κατασκευή Μετρό Θεσσαλονίκης - Λεία άνω των 11.000 ευρώ.

Χειροπέδες σε τρεις Βούλγαρους που έκλεβαν καλώδια χαλκού από τον σταθμό «Νέο Σιδηδρομικό Σταθμό» του υπό κατασκευή Μετρό Θεσσαλονίκης πέρασαν αστυνομικοί.

Πρόκειται για Βούλγαρους 22, 18 και 17 ετών που η δράση τους έγινε αντιληπτή τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Συγκεκριμένα, αφαιρούσαν καλώδια χαλκού με τη χρήση κόφτη από τον σταθμό, που βρίσκεται επί της οδού Μοναστηρίου, τα οποία απέρριψαν στο σημείο στη θέα των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που διεξήγαγαν την έρευνα.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες την περασμένη εβδομάδα αφαίρεσαν από τον ίδιο χώρο καλώδια χαλκού μήκους 900 μέτρων, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 11.000 ευρώ περίπου, ενώ σε όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κουκούλες τύπου full face και ένας κόφτης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.