Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε αυτοκίνητο και τράκαρε σε τοίχο σπιτιού

Ο 39χρονος συνελήφθη χθες στον Τρίλοφο κατά τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών που διενεργεί η αστυνομία.

Επτά άτομα συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κατά τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Ένας εκ των συλληφθέντων είναι ένας 39χρονος ο οποίος προσέκρουσε σε τοίχίο σπιτιού οδηγώντας αυτοκίνητο που είχε κλέψει.

Ακόμα, οι αρχές συνέλαβαν έναν 33χρονο αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί μοτοσικλέτα, που αφαίρεσε νωρίτερα την ίδια ημέρα από το κέντρο της πόλης.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις:

Χθες το απόγευμκα, στην περιοχή του κέντρου, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο αλλοδαπές, οι οποίες ευρισκόμενες σε αστικό λεωφορείο και εκμεταλλευόμενες συνθήκες συνωστισμού, αφαίρεσαν πορτοφόλι από τσάντα επιβάτιδος.

Χθες το βράδυ, στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος προσπάθησε να αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο από διερχόμενο άντρα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε τσάντα γυναίκας, η οποία τελικά αποδόθηκε στην παθούσα.

Χθες το βράδυ, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή κέντρου πόλης, συνέλαβαν νεαρό αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας άλλου προσώπου, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαιρέθηκε κατά το προηγούμενο 24ωρο, μαζί με τσάντα της κατόχου.

Χθες τα ξημερώματα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αποπειράθηκε να εισέλθει παράνομα σε οικοδομή του κέντρου. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

φωτογραφία αρχείου