Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε έξι σπίτια πριν μπει φυλακή για διάρρηξη κοσμηματοπωλείου

Ένας 51χρονος υπήκοος Γεωργίας που είχε καταδικαστεί για διάρρηξη κοσμηματοπωλείου διαπιστώθηκε ότι είχε πραγματοποιήσει ακόμη 6 κλοπές σε οικίες.

Και άλλες διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε ότι πραγματοποίησε ο 51χρονος υπήκοος Γεωργίας που είχε καταδικαστεί για διάρρηξη κοσμηματοπωλείου με κλοπή κοσμημάτων μεγάλης αξίας στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι ο 51χρονος κατά το χρονικό διάστημα από Οκτώβριο του 2017 έως και Φεβρουάριο 2021 εισήλθε με τη χρήση αντικλειδιού σε έξι οικίες στις περιοχές των Αμπελοκήπων και της Τούμπας, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε συμπληρωματικά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι ο 51χρονος βρίσκεται σε Κατάστημα Κράτησης καθώς είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά τη σύλληψή του και την ήδη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.