Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε ποδήλατο και ήθελε να το πουλήσει μέσω ίντερνετ

Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ πιάστηκε ένας 28χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αφού έκλεψε ποδήλατο επιχείρησε να το πουλήσει στο ίντερνετ.

Στη σύλληψη ενός 28χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, ο οποίος αφού διέρρηξε αποθήκη στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη και αφαίρεσε ποδήλατο, προσπάθησε να το πουλήσει μέσω εφαρμογής μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για μια από τις 14 αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά από συντονισμένους ελέγχους αστυνομικών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

5 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

3 άτομα για περιπτώσεις κλοπής. Μεταξύ αυτών και 28χρονο ημεδαπό, ο οποίος αφού διέρρηξε αποθήκη στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αφαίρεσε ποδήλατο, προσπάθησε να το πουλήσει μέσω εφαρμογής μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

1 άτομο για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου.

2 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.