Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκλογές για νέο ΔΣ στον ΣΕΓΕ τον Σεπτέμβριο

Στη διαδικασία ψηφοφορίας μπορούν να λάβουν μέρος τα ενεργά και οικονομικά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου από όλη την Ελλάδα.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΕ, βάσει του καταστατικού ορίζεται Γενική Συνέλευση με αποκλειστικά θέματα:

  • Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στη Ομοσπονδία (ΟΕΠΕΚΑΜΘ)


Η 1η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 27/09/2021 και ώρα 14:00. Η 2η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 28/09/2021 και ώρα 14:00. Η 3η επαναληπτική Γενική Συνέλευση και εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 29/09/2021 και ώρα 15:00 στη Θεσσαλονίκη.

Στη διαδικασία ψηφοφορίας μπορούν να λάβουν μέρος τα ενεργά και οικονομικά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου από όλη την Ελλάδα με δια ζώσης συμμετοχή ή με εξ αποστάσεως (μόνο για τις κυρίες που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης). Αναλυτικές πληροφορίες θα αποσταλούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται ακόμα ότι όσα μέλη τηρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα, παρακαλούνται όπως καταθέσουν την αίτηση τους εγγράφως στο email του Συνδέσμου members@sege.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021. Απαραίτητη είναι η γραπτή επιβεβαίωση παραλαβής της αίτησης από Μέλος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.

Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων αποτελείται από τις κυρίες Αθανασία Ιωαννίδου, Αικατερίνη Μουρατίδου και Αικατερίνη Γκάνη.

Για όποιες διευκρινήσεις μπορείτε να στέλνετε email στο members@sege.gr ή να καλείτε στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 2310-224440.

Κατεβάστε την αίτηση υποψηφιότητας ΕΔΩ.