Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η κοπή της πίτας του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα Κατερίνα Παναγοπούλου, η συντονίστρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης κα Κούλα Γιαννακίδου καθώς και μέλη και φίλοι του Σωματείου. Την εκδήλωση τίμησαν η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η Βουλευτής Άννα Ευθυμίου κ.α.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης Ιάκεντρο, η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, το κατάστημα Χατζηιωάννου FUR & LEATHER, η εταιρία Τζίμας cosmetics και τα ζαχαροπλαστεία Plaisir.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά στην οποία προσέφεραν δώρα η γκαλερί KAPOPOULOS Fine Arts, το κοσμηματοπωλείο THALIA EXARCHOU, η εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού MLS, η ANCIENT KAΛΛΟS, η It’s all Greek on me, το κοσμηματοπωλείο B bracelets, το διατροφολογικό κέντρο "διά τροφήν" της Βιργινίας Παπαεμμανουήλ, τα καταστήματα Οπτικών Παυλίδη και η ΙNGLOT cosmetics.    

Την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η Mar.Com Τζελέπογλου.