Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκρυψαν ναρκωτικά σε μονάδα κλιματιστικού

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και πέριξ ΑΠΘ. Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα.

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων για ναρκωτικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο.

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και πέριξ Α.Π.Θ.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις:

- σύλληψης δύο νεαρών αλλοδαπών χθες το απόγευμα, στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν αποκρύψει εντός εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού - A/C δύο μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 18,78 γραμμαρίων, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 154 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών.

- σύλληψης ενός 34χρονου αλλοδαπού και ενός 58χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, χθες το μεσημέρι, πέριξ των χώρων του Α.Π.Θ., οι οποίοι κατελήφθησαν να πραγματοποιούν αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους 4,51 γραμμαρίων, τέσσερα ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και ένακινητό τηλέφωνο, ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικρόδεμα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 2,12 γραμμαρίων, το οποίο αγόρασε νωρίτερα από τον 34χρονο, έναντι του ποσού των 20 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο 34χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.