Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν παράτυπους μετανάστες στο πορτμπαγκάζ πολυτελούς ΙΧ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με πολυτελές επιβατικό όχημα. Τους έκρυψαν μέχρι και στο πορτμπαγκάζ.

Στη σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στην Ασπροβάλτα.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς (οδηγός και συνοδηγός) ηλικίας 27 και 21 ετών από τη Συρία και το Ιράκ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου οια στυνομικοί , στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Ασπροβάλτας, ακινητοποίησαν πολυτελές Ι.Χ.επιβατικό όχημα και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να διαφύγουν ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος,  συνελήφθησαν. Διαπιστώθηκε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, με δύο εξ’ αυτών να εντοπίζονται στον χώρο αποσκευών του μέσου μεταφοράς.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας και  Απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου