Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 19χρονος έκρυβε αλλοδαπούς στο πορτ παγκάζ αυτοκινήτου

Συνελήφθη ένας 19χρονος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος μετέφερε παράνομα έξι αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι δύο βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών.

Στη σύλληψη ενός 19χρονου, πακιστανικής καταγωγής, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό, μετά τον κόμβο Κερδυλλίων – ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς νωρίτερα, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανάπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο 19χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν σχετικής άδειας οδήγησης.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών δύο αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς μετέφερε ακόμη τέσσερις αλλοδαπούς, όλοι τους συριακής καταγωγής.