Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΘΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από τις 4 ως τις 7 Οκτωβρίου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Μιχαήλ Καλού, στη Θεσσαλονίκη.

Η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση στις 4 Οκτωβρίου, 48 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος, διοργανώνει έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων για τη διαχρονική πορεία της Νέας Δημοκρατίας.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες, αφίσες και οπτικοακουστικό υλικό από ομιλίες των αρχηγών της και στόχος της είναι να αναδειχθούν ιστορικές στιγμές και πρόσωπα που σχετίζονται με τη Νέα Δημοκρατία και αποτυπώνουν την πολιτική της διαδρομή. 48 χρόνια ιστορίας, αγώνων, ισχυρών δεσμών και αξιών που υπερβαίνουν τον χρόνο και περνούν από γενιά σε γενιά, περιμένουν μικρούς και μεγάλους φίλους της γαλάζιας παράταξης, τονίζουν τη σπουδαιότητα της ιστορικής μνήμης και εμπνέουν για το μέλλον.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από τις 4 ως τις 7 Οκτωβρίου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Μιχαήλ Καλού 6, 5ος όροφος. Οι ώρες λειτουργίας της είναι καθημερινά από τις 17:00 ως τις 21:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ