Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ελάχιστος κόσμος το πρωί στη Νέα Παραλία

Η αυστηροποίηση των μέτρων και ο βροχερός καιρός περιόρισαν αρκετά την κίνηση των πολιτών. Επί ποδός κλιμάκιας της ΕΛΑΣ και δημοτική αστυνομία.

Ελάχιστος κόσμος βρέθηκε από τις 8 το πρωί στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αθληθεί τις ώρες κατά τις οποίες παραμένει ανοιχτό το παραλιακό μέτωπο, μετά την απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αυστηροποίηση των μέτρων και ο βροχερός καιρός περιόρισαν αρκετά την κίνηση των πολιτών. Ωστόσο, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας πραγματοποιούσαν κανονικά τους ελέγχους σε πεζούς και ποδηλάτες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρουν την ειδική βεβαίωση κυκλοφορίας ή εάν έχουν αποστείλει sms στο 13033.

Aπό τις 2 το μεσημέρι και μετά, που θα μπει και πάλι «λουκέτο», θα επιβάλλονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε όποιον επιχειρήσει να βρεθεί στη Νέα Παραλία, ακόμη κι αν έχει τα παραπάνω δικαιολογητικά. Η κυκλοφορία στο παραλιακό μέτωπο της πόλης θα απαγορεύεται καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επόμενης, ενώ θα παραμένει κλειστή καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.