Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο επιχειρηματίας για τον θάνατο του διαρρήκτη

Ο 59χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με εντολή του οποίου αφέθηκε ελεύθερος.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 59χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη χθες τα ξημερώματα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη στον χώρο της εταιρείας του.

Ο 59χρονος σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, με εντολή του οποίου αφέθηκε ελεύθερος.

Χθες τα ξημερώματα, ένας 32χρονος διέρρηξε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων, που βρίσκεται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος της Μενεμένης (δείτε εδώ).

Ο 59χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του νεαρού διαρρήκτη και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με συνέπεια να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Ο δράστης επιχειρώντας να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία και είχε εισέλθει στο χώρο, τραυματίσθηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και κατέληξε.

Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο.