Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έμεινε από ... αλάτι το αεροδρόμιο Μακεδονία

Από χθες το βράδυ τέλειωσαν τα αποθέματα, δεν υπάρχει αλάτι, υπάρχει πρόβλημα, τόνισε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Τελείωσαν τα αποθέματα αλατιού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στις μετακινήσεις των επιβατών κατά την είσοδο και έξοδο στο αεροδρόμιο.

«Οι επιβάτες πάντα διαμαρτύρονται. Ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι καλές. Όμως ότι ήταν δυνατόν να κάνουμε από την πλευρά μας το κάναμε. Όποια αποθέματα αλατιού είχαμε τα ρίξαμε στα σημεία με χιόνι και πάγο. Ομως τέλειωσαν τα αποθέματα από χθες το βράδυ. Δεν υπάρχει αλάτι. Υπάρχει πρόβλημα. Έρχονται άλλοι φορείς και μας ζητούν αλάτι. Όμως δεν έχουμε ούτε για εμάς. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι αεροδιάδρομοι όλες αυτές τις ημέρες ήταν ανοικτοί», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο  προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Γιώργος Καρράς.

Ο κ. Καρράς ανέφερε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα όπου επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες το «αεροδρόμιο παρέμεινε ανοικτό. Ο διάδρομος δεν έπιασε πάγο. Υπήρχαν όμως κάποιες ώρες που υπήρξε χαμηλή νέφωση και δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα αεροπλάνα. Τώρα κάθε εταιρεία κάνει τους επαναπροσδιορισμούς για τις ώρες που θα αναχωρήσουν τα αεροπλάνα».

«Πάντως οι καθυστερήσεις που σημειώνονται δεν οφείλονται στη λειτουργία του αεροδρομίου. Τώρα όλα τα αεροπλάνα απογειώνονται κανονικά», τόνισε ο ίδιος.  

 

Πηγή φωτογραφίας: Northmeteo.gr/ Facebook