Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού σήμερα και αύριο στις Συκιές

Δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να εμβολιαστούν χωρίς ταλαιπωρία αφού η διαδικασία θα εξελιχθεί χωρίς ραντεβού, με σειρά προτεραιότητας.

Με έναν νέο κύκλο πραγματοποίησης εμβολιασμών σε ΚΑΠΗ, αλλά την έναρξη εκστρατείας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, συνεχίζει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών τον αγώνα και τις παρεμβάσεις του για τον εμβολιασμό της κοινωνίας και την ενίσχυση του τείχους ασφάλειας και προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19.

Για δεύτερη φορά, Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρεθούν στο Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών και στο Α΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης για τον εμβολιασμό των πολιτών με εμβόλιο Pfizer.

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να εμβολιαστούν χωρίς ταλαιπωρία αφού η διαδικασία θα εξελιχθεί χωρίς ραντεβού και με σειρά προτεραιότητας. Συγκεκριμένα οι εμβολιασμοί θα γίνουν:

► ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 // 9 π.μ.-5 μ.μ.

Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών

Μεσολογγίου & Περγάμου 3, Συκιές

► ΤΡΙΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 // 9 π.μ.-5 μ.μ.

Α΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης

Κουντουριώτη 29, Νεάπολη

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας σημαντική είναι η συμβολή του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ), το οποίο έθεσε στη διάθεση του ΕΟΔΥ έναν ιατρό και μια νοσηλεύτρια για την υποστήριξη της διαδικασίας, όπως επίσης και όχημα μετακίνησης των στελεχών των Κινητών Μονάδων.