Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μαύρο Smart χωρίς πινακίδες παρέσυρε και εγκατέλειψε τη νεαρή στον Άη Γιάννη

Τη νεαρή πεζή χτύπησε κι εγκατέλειψε ένα Smart το οποίο δύο ώρες αργότερα βρέθηκε χωρίς οδηγό λίγα μέτρα μακριά. Βοήθησαν στον εντοπισμό του διανομείς

Τη στιγμή της σημερινής παράσυρσης και εγκατάλειψης της νεαρής στον Άη Γιάννη, στην Καλαμαριά, από ένα μικρού κυβισμού αυτοκίνητο περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή νεαρή στην Καλαμαριά και την εγκατέλειψε

Ο αυτόπτης μάρτυρας, που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου με Τσιγγιρίδου, κοντά στο πάρκο Χαμένων Πατρίδων, αναφέρει στη Voria.gr πως, ενώ καθόταν σε ένα σημείο, ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. «Με το που γύρισα, είδα ένα μαύρο όχημα μάρκας Smart χωρίς πινακίδες να φεύγει από το σημείο έχοντας σπασμένο το παρμπρίζ», είπε ο ίδιος. «Σχεδόν αμέσως είδα την κοπέλα πεσμένη στον δρόμο με αίματα στο κεφάλι. Είχε χάσει τις αισθήσεις της και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ», τόνισε.

Περίοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε λίγο αργότερα τη νεαρή, την οποία και μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα νοσοκομειακές πηγές της Voria.gr, η νεαρή είναι τριτοετής φοιτήτρια, ενώ παραμένει στο τμήμα Επειγόντων του νοσηλευτικού ιδρύματος όπου και της γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις. Αν και είναι ακόμα σοκαρισμένη από το περιστατικό, δεν φαίνεται να φέρει σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα στο σημείο βρέθηκαν και διανομείς οι οποίοι δίνοντας σήμα ο ένας στον άλλον κατάφεραν, όπως λέει, να εντοπίσουν το μαύρο αυτοκίνητο.

Το όχημα εντοπίστηκε στην οδό Καυκάσου, λίγα μέτρα μακριά και περίπου 2 ώρες μετά το τροχαίο, χωρίς τον οδηγό του.