Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Stand της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος στην είσοδο του δημαρχείου, με ενημερωτικό υλικό για τον Καρκίνο του Προστάτη.

Πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη, διοργανώνει η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΥ.Ε.Β.Ε) την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1).

Από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής θα υπάρχει stand της ΟΥ.Ε.Β.Ε. στην είσοδο του δημαρχείου, με ενημερωτικό υλικό για τον Καρκίνο του Προστάτη. Επίσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί άμεσα από ειδικό γιατρό που θα παρίσταται εκεί.

Η πρωτοβουλία γίνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Καρκίνου του Προστάτη και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να αντιληφθούν άμεσα και έγκαιρα τα πρώιμα συμπτώματα της νόσου και να ζητήσουν τη βοήθεια του Ουρολόγου.

Η ενημέρωση θα ξεκινήσει από τις 9.00 και θα διαρκέσει έως τις 13.30.

Στις 12.00 η ώρα, το σημείο ενημέρωσης θα επισκεφτούν ο πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε. καθηγητής Βακαλόπουλος Ιωάννης και ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε. Αηδονόπουλος Χάρης.

Η ΟΥ.Ε.Β.Ε. ευχαριστεί θερμά τον δήμο Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση του χώρου και υπόσχεται ότι η εταιρεία θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο και με άλλες δράσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ