Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Εντυπωσιακό βίντεο από το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ένα όμορφο βίντεο, με εικόνες από τη Θεσσαλονίκη, εντός και εκτός πολεοδομικού ιστού, επιμελήθηκε το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ).

Το βίντεο, διάρκειας 2 λεπτών και 42 δευτερολέπτων, δημιουργήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με θέμα για το 2020 "Είναι η ώρα της Φύσης" και, σύμφωνα με το Παράρτημα της ΕΛΛΕΤ, είναι χορηγία του Οίκου Δαλκαφούκη.

"Ώρα να το συνειδητοποιήσουμε ότι η φύση γύρω μας κάνει τον πλανήτη μας βιώσιμο. Ο αέρας, τα νερά, τα δάση, η τροφή, οι καιρικές συνθήκες, όλα προέρχονται από τη φύση, όλα συνθέτουν μια αλυσίδα που αν σπάσει, οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες και πιθανόν μοιραίες για τον άνθρωπο. Δεν μπορούμε να την αφήσουμε να σπάσει. Η φύση μας προειδοποιεί. Είναι ώρα να δράσουμε, όλοι μαζί, η πολιτεία και η κοινωνία των πολιτών για να προστατεύσουμε τη φύση που μας προστατεύει", αναφέρει το Παράρτημα.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω, με και χωρίς αγγλικούς υπότιτλους: