Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επαναλειτουργεί το Mediterranean Cosmos για αγορές click away

Tο Mediterrenean Cosmos ανακοίνωσε ότι ανοίγει τις πύλες του και περιμένει τους πολίτες να το επισκεφθούν για αγορές με τη μέθοδο του click away.

Τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τη μέθοδο του click away για να αγοράσουν και να παραλάβουν τα γιορτινά τους ψώνια από ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο θα έχουν όσοι καταναλωτές επιλέξουν το Mediterranean Cosmos.

Ύστερα από την ΚΥΑ που δίνει τη δυνατότητα και στα κλειστά εμπορικά κέντρα όπως και εκείνα που συστεγάζονται σε μεγάλα κτήρια να λειτουργήσουν με τη μέθοδο του click away, το Mediterrenean Cosmos ανακοίνωσε ότι ανοίγει τις πύλες του και καλεί τους πολίτες να το επιλέξους για τις αγορές τους, παραλαμβάνοντας τες μέσα από το αυτοκίνητό τους και πάντα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Όπως ανακοινώθηκε, δεν επιτρέπεται η στάθμευση και η άσκοπη παραμονή στον χώρο, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος στους εσωτερικούς χώρους του Εμπορικού Κέντρου.

Η παράδοση θα γίνεται απευθείας στο όχημα των καταναλωτών.

Οδηγίες προς καταναλωτές:

Η πρόσβαση για την παραλαβή των αγορών σας γίνεται αποκλειστικά με όχημα, χωρίς να σταθμεύσετε, ούτε να εξέλθετε του οχήματός σας.
Τα προς παράδοση εμπορεύματα θα πρέπει να είναι προπληρωμένα, καθώς δεν θα δίνεται η δυνατότητα χρήσης POS μηχανημάτων για την εξόφληση τους στον τόπο παράδοσης / παραλαβής.
Η παραλαβή των αγορών σας πραγματοποιείται, έπειτα από ταυτοποίηση των στοιχείων σας, αποκλειστικά από την Πύλη 2 για καταστήματα του επιπέδου 1 και από την Πύλη 3 για καταστήματα του επιπέδου 0. Παρακαλείσθε για την παραλαβή, όπως έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και το αποδεικτικό παραγγελίας, όπου αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας των αγορών σας.
Η είσοδος των οχημάτων πραγματοποιείται αποκλειστικά από τα Parking 2  και 3, ακολουθώντας τη σχετική σήμανση.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει παραδοθεί στο Σημείο Παραλαβής, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε εκ νέου με το κατάστημα από όπου πραγματοποιήσατε τις αγορές σας.
Δικαιούσθε να παραλάβετε μόνο συσκευασίες που φέρουν τα στοιχεία σας.
Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει πολλαπλές αγορές από διαφορετικά καταστήματα, σας ενημερώνουμε ότι η παραλαβή της εκάστοτε παραγγελίας θα γίνεται αποκλειστικά από την αντίστοιχη Πύλη.
Δεν επιτρέπεται για κανέναν λόγο η στάθμευση και η άσκοπη παραμονή στον χώρο.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους εσωτερικούς χώρους του Εμπορικού Κέντρου. Η παράδοση θα γίνεται απευθείας στο όχημα των καταναλωτών.