Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επανήλθε στον χώρο της η Παιδοχειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου

Η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου επανήλθε στον χώρο της μετά από επτάμηνη μετακίνηση λόγω του κορωνοϊού.

Επανήλθε στον χώρο της μετά από επτάμηνη μετακίνηση λόγω του κορωνοϊού η Παιδοχειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου.

Τους επτά αυτούς μήνες η κλινική φιλοξενούνταν στις Παιδιατρικές Κλινικές ( Α, Γ) του Ιπποκρατείου, γεγονός, όπως αναφέρει σε δημοσίευσή του στο Facebook ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής Γεώργιος Τσικόπουλος, «δυσχέραινε την ομαλή λειτουργία της».

Από σήμερα, επισημαίνει ο διευθυντής, «οι μικροί ασθενείς και οι γονείς τους θα μπορούν να νοσηλεύονται στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο της Παιδοχειρουργικής κλινικής στο Γ´ κτήριο του Ιπποκρατείου».

Ο κ. Τσικόπουλος καταλήγει εκφράζοντας τις ευχαριστίες του «στη διοίκηση του Ιπποκρατείου για την υποστήριξη και συμπαράστασή της, στο ιατρικό προσωπικό της κλινικής για την αυτοθυσία, αντοχή και ανοχή που επέδειξε και στους διευθυντές και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Παιδιατρικών κλινικών που μας φιλοξένησαν».