Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν πρόστιμα σε καταστήματα για παραβάσεις των μέτρων

Αστυνομικοί χθες προχώρησαν σε δύο συλλήψεις σε Χαριλάου και κέντρο Θεσσαλονίκης για παραβάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Καμπάνες 5.000 ευρώ αλλά και συλλήψεις καταγράφηκαν χθες κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη και στην Ημαθία.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη προσωρινά υπευθύνου καταστήματος ίντερνετ καφέ στην περιοχή της Χαριλάου ενώ επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας. Στο κατάστημα εξυπηρετούνταν πελάτες χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Παραβάσεις βεβαιώθηκαν και στους δύο πελάτες.

Χθες συνελήφθη και ιδιοκτήτη καφενείου στην περιοχή της Ολύμπου για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας. Του επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας.

Στην Κεντρική Μακεδονία επιβλήθηκε στην περιοχή της Ημαθίας πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφέ για χρήση μουσικής.

Συνελήφθη στη Χαλκιδική επίσης αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για παράβαση άρθρου 285 Π.Κ.

Τέλος βεβαιώθηκαν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων καθώς και 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτες οχημάτων.