Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε στο θρυλικό βαρέλι ο τροχονόμος (φωτο+vid)

Έπειτα από μία διακοπή την περσινή χρονιά, επαναλήφθηκε φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση της Διεύθυνσης Τροχαίας που γίνεται προς τιμήν των τροχονόμων.

Τη θέση του απέναντι από τον Λευκό Πύργο, πήρε για ακόμα μία χρονιά, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο τροχονόμος, ο οποίος από το γνωστό «βαρέλι» του, ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Έπειτα από μία διακοπή την περσινή χρονιά, επαναλήφθηκε φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση της Διεύθυνσης Τροχαίας, που γίνεται προς τιμήν των τροχονόμων, οι οποίοι, ακόμη και κάτω από δύσκολες για εκείνους συνθήκες, ρυθμίζουν την κυκλοφορία, ενώ μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, κατά την οποία μέσα από το βαρέλι τους οι τροχονόμοι ρύθμιζαν την κυκλοφορία.

Οι τροχονόμοι, μεταξύ των οποίων η Φωτεινή Τζάνη, που για δεύτερη χρονιά στήθηκε στο βαρέλι, δέχθηκαν δώρα και ευχές για το νέο έτος από εκπροσώπους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, εκπροσώπους κομμάτων αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

To «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας και Στράτος Σιμόπουλος, ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Θωμάς Γέρμανος, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας και στελέχη της ηγεσίας της ΕΛΑΣ.

Τόσο ο κ. Γέρμανος όσο και η κ. Τζάνη ευχήθηκαν καλή και αναίμακτη χρόνια με λιγότερα ατυχήματα. Ο κ. Καλαφάτης και η κ. Πατουλίδου εξέφρασαν τις θερμές ευχές τους στους άνδρες και τις γυναίκες της αστυνομίας, που, όπως είπαν, εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε την ανάγκη να βελτιωθούν οι υποδομές της πόλης και για τον σκοπό αυτό όλοι πρέπει να προσπαθήσουν.