Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έλεγχοι σε πολίτες σε ουρές στην τράπεζα(vid)

Σε ελέγχους στους πολίτες που περίμεναν στην ουρά για την είσοδό τους σε τράπεζα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η αστυνομία,

Ελέγχους για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων ασφαλείας στο πλαίσιο πρόληψης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού πραγματοποίησαν το πρωί δυνάμεις της αστυνομίας σε τράπεζα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί ήλεγχαν τα έγγραφα των πολιτών που πιστοποιούσαν τους λόγους εξόδου τους, ενώ προχώρησαν και σε συστάσεις για την τήρηση των μέτρων στις ουρές που ήταν σχηματισμένες έξω από την τράπεζα και την όσο το δυνατόν ολοκλήρωση των τραπεζικών τους συναλλαγών από το διαδίκτυο.



«Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε περισσότερο το ηλεκτρονικό σύστημα για να μην συνωστίζεται πολύς κόσμος» σημείωσε ο προϊστάμενος του γραφείου ενημέρωσης των δημοσιογράφων της ΓΑΔΘ, Χρήστος Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε: «Η αστυνομία είναι δίπλα στους πολίτες για να τους βοηθά να τηρούν τα απαραίτητα. Οι έλεγχοι που κάνουμε δεν είναι τιμωρητικού χαρακτήρα».

Παράλληλα, περιπολικό όχημα προέτρεπε τους πολίτες με ηχογραφημένο μήνυμα να μείνουν σπίτι και να τηρούν τον περιορισμό της κυκλοφορίας.