Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χτύπημα σε γωνιά... παρεμπορίου στο κέντρο-Τι κατασχέθηκε

Ύστερα από καταγγελίες κατοίκων, αστυνομικοί της Δημοτικής Αστυνομίας επενέβησαν στις οδούς Ολύμπου με Τοσίτσα. Τι κατασχέθηκε.

Επιχείρηση κατά του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Τοσίτσα.

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες κατοίκων σύμφωνα με τις οποίες πλανόδιοι άπλωναν την πραμάτεια τους και έκλειναν όλα τα πεζοδρόμια της περιοχής. Σήμερα το πρωί επενέβησαν άνδρες της δημοτικής αστυνομίας προκειμένου να δώσουν τέλος στην κατάσταση που είχε διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού, υπόδησης, παιχνίδια, οικιακές συσκευές. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περίπου 120 είδη με τσάντες και γυλιά, πάνω από 40 ηλεκτρικά είδη και πάνω από 100 διάφορα άλλα είδη παρεμπορίου.

Τα είδη παρεμπορίου απομακρύνθηκαν με απορριματοφόρο και φορτηγό του δήμου προκειμένου να καταστραφούν.

Στη θέα των αστυνομικών οι πλανόδιοι τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας στο σημείο τα εμπορεύματά τους.

«Παρακολουθούμε συνεχώς το θέμα του παρεμπορίου. Δεν θα σταματήσουμε καθόλου τις δράσεις ό,τι ενέργειες και να κάνουν οι πλανόδιοι όσο και αν αλλάζουν σημεία που στήνουν τις παράνομες αγορές τους, δήλωσε στη Voria.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής.