Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 32χρονου που μετέφερε παράνομα 9 αλλοδαπούς

Ένας 32χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο εννέα αλλοδαπούς με καταγωγή από το Πακιστάν και την Ινδία, ενώ δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών.

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη ένας 32χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, καθώς όπως προέκυψε μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητό του εννέα αλλοδαπούς.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση και επικίνδυνη οδήγηση, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Καλοχωρίου, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Σίνδου, όπου ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν εννέα αλλοδαποί με καταγωγή από Ινδία και Πακιστάν, οκτώ εκ των οποίων στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.