Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει η έκθεση για την Κρήτη και τα τοπικά της προϊόντα στη ΔΕΘ

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 21:30

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή της έκθεσης «Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση - Τοπικά Προϊόντα και Γεύσεις Ελλάδας» στη Θεσσαλονίκη.

Στο καθιερωμένο πλέον σημείο, στην καρδιά της πόλης, επιστρέφει η διοργάνωση που έγινε θεσμός και σας προσκαλεί σε μία γιορτή εννέα ημερών γεμάτη γεύσεις, μουσική, παράδοση, χορό και αρώματα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα.

Η 29η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 21:30.

Θεσσαλονίκη: Υπαίθριος χώρος ΔΕΘ - Τόξο ΧΑΝΘ

Τo ωράριο λειτουργίας για όλες τις ημέρες θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως και τις 9:30 το βράδυ.

Η είσοδος στην έκθεση και στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη προς όλους.

Δωρεάν πάρκινγκ παρέχεται σε όλα τα οχήματα, εντός των χώρων της ΔΕΘ

Οι γεύσεις της Κρητικής και της Ελληνικής γης ετοιμάζονται για ακόμη μία φορά να κατακτήσουν τις αισθήσεις των επισκεπτών.

Δεκάδες μικροί παραγωγοί φέρνουν μαζί τους τα αγνά, τοπικά προϊόντα που παράγουν για να εμπλουτίσουν το τραπέζι των πολιτών της Θεσσαλονίκης με επιλογές μοναδικής διατροφικής αξίας.

Για εννέα ημέρες, επισκέπτες και φίλοι της παράδοσης και της γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας αυθεντικές γεύσεις, ζυμωμένες με το μεράκι, καμωμένες απ’ τον μόχθο και την αγάπη των παραγωγών, να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την ιστορία πίσω από τα παραδοσιακά προϊόντα και να απολαύσουν αλησμόνητες εμπειρίες που έχουν σαγηνεύσει το κοινό σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε πολλές γωνιές του κόσμου!

Ένας… Σασμός προϊόντων από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και από την Αττική, την Αθήνα, την Αίγινα, την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα, τα Δωδεκάνησα, την Εύβοια, την Ημαθία, το Ηράκλειο, την Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, την Καβάλα, το Κιλκίς, την Κορινθία, το Ρέθυμνο, τις Σέρρες, τα Τρίκαλα, την Χαλκιδική και τα Χανιά.