Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με σιδερογροθιά σε μαθητή μέσα στο σχολείο

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στο 1ο γυμνάσιο Ευκαρπίας όταν τρία άτομα επιτέθηκαν σε μαθητή.Υποβλήθηκε μήνυση και συνελήφθη το ένα από τα τρία άτομα

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ότι τρία άτομα επιτέθηκαν με σιδερογροθιά σε μαθητή γυμνασίου μέσα στην αυλή του σχολείου, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στο 1ο γυμνάσιο Ευκαρπίας, κατά τη διάρκεια του τρίτου διαλείμματος.  

Όπως ανέφερε σήμερα η μητέρα του μαθητή στον Σκάι, τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας, 14 ετών, από το διπλανό σχολείο, μπήκαν στην αυλή και χτύπησαν τον 13χρονο γιο της στο πρόσωπο.


Σύμφωνα με τον μαθητή, τα τρία άτομα, τα οποία δεν τα γνώριζε, τον τράβηξαν με το ζόρι και άρχισαν να τον χτυπούν με τη σιδερογροθιά. Αιμόφυρτο το παιδί από τα χτυπήματα στη μύτη και στα χείλη, ανέφερε το περιστατικό στους καθηγητές και στον διευθυντή του σχολείου.

Η μητέρα του 13χρονου υπέβαλε μήνυση χθες το Α.Τ. Παύλου Μελά για σωματικές βλάβες στο παιδί της. Στη συνέχεια, το ένα από τα τρία άτομα ο 14χρονος συνελήφθη για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών καθώς και οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν τόσο ο 14χρονος όσο και οι γονείς του ελεύθεροι.

Η μητέρα πρόκειται σήμερα να επισκεφθεί ιατροδικαστή για να εξετάσει τον γιο της.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν πρόκειται για μεμονωμένο κρούσμα καθώς έχουν σημειωθεί πολλά τέτοια περιστατικά στην περιοχή τους. Έκανε μάλιστα λόγο για μια παρέα με παραβατική και τραμπούκικη συμπεριφορά.