Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 67 ΙΚΕΑ-ΤΡΙΑΔΙ (ΦΩΤΟ)

Το λεωφορείο 67 δέχθηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι πέταξαν πέτρα, σπάζοντας το μεγάλο παράθυρο το οποίο βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος.

Επίθεση από άγνωστο δέχθηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών το οποίο εκτελεί δρομολόγιο αστικής συγκοινωνίας στη γραμμή Νο 67 ΙΚΕΑ – ΤΡΙΑΔΙ. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που το όχημα κινούταν από την Θέρμη προς τον τερματικό σταθμό ΙΚΕΑ και ενώ βρισκόταν μετά τη στάση «ΓΕΦΥΡΑ», στην οδό Β. Ταβάκη, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι πέταξαν πέτρα, σπάζοντας το μεγάλο παράθυρο το οποίο βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος, την ώρα που το λεωφορείο ήταν εν κινήσει.

Όπως εξηγεί στην Voria.gr ο Ευστράτιος Τουπεκτζής, συντονιστής κυκλοφοριακού έργου αστικής συγκοινωνίας του ΚΤΕΛ Σερρών, «χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση του οδηγού του λεωφορείου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς εκείνη την ώρα υπήρχαν επιβάτες μέσα στο όχημα. Ο οδηγός πρόλαβε να διακρίνει τρία άτομα εξωτερικά του λεωφορείου, τα οποία διέφυγαν τρέχοντας». Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα προκειμένου να καταγράψει το συμβάν.

Σύμφωνα με τον κ. Τουπεκτζή «το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει. Το κόστος της ζημίας υπερβαίνει τα χίλια ευρώ, ωστόσο, η οικονομική απώλεια θα είναι μεγαλύτερη καθώς το λεωφορείο θα μείνει εκτός δρομολογίων για τρεις με τέσσερις μέρες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ