Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δεν ήταν οπαδική η επίθεση στον 17χρονο, λένε οι 2 νεαροί

Το κατώφλι των δικαστηρίων πέρασαν σήμερα οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για επίθεση σε ανήλικο λόγω οπαδικών διαφορών.

Αρνήθηκαν ότι το κίνητρο της επίθεσης κατά 17χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης αφορούσε οπαδικές διαφορές οι δύο νεαροί συλληφθέντες που βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης ενώπιον της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί 22 και 17 χρονών φέρονται να υποστήριξαν ότι καβγάδισαν με τον 17χρονο λόγω παλαιότερων διαφορών και το περιστατικό δεν είχε σχέση με οπαδικές προτιμήσεις.

Δείτε - Επίθεση σε ανήλικο οπαδό τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ στην επίσημη ανακοίνωσή της για το περιστατικό, σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και παράβαση του Νόμου σχετικά με αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς προσέγγισαν τον ανήλικο με αφορμή οπαδικές διαφορές και τον τραυμάτισαν ελαφρά. Ακόμα, οι δύο νεαροί φέρονται να βιντεοσκοπούσαν την επίθεση, ωστόσο κατά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε υλικό και οι ίδιοι φέρονται να αρνήθηκαν τη βιντεοσκόπηση.

Διαβάστε ακόμα - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων ενώ ο 22χρονος στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από όπου πήρε αναβολή για τις 11 Ιουνίου.