Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε βάρος ανηλίκων στον Εύοσμο-Τους χτύπησαν και πήραν χρυσές αλυσίδες

Οι δράστες αφού προσέγγισαν τρεις ανήλικους, με χρήση σωματικής βίας έκλεψαν από δύο εξ’ αυτών χρυσές αλυσίδες λαιμού με σταυρό.

Επίθεση σε βάρος τριών ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 12 Αυγούστου, στην πλατεία Ευόσμου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο από τους εμπλεκόμενους από αστυνομικούς τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 17χρονο, υπηκόους Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, οι δράστες αφού προσέγγισαν τρεις ανήλικους, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν 13 και 14 ετών, που βρισκόταν στην πλατεία Ευόσμου, και με χρήση σωματικής βίας απέσπασαν από δύο εξ’ αυτών χρυσές αλυσίδες λαιμού με σταυρό.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων και με τη βοήθεια και συνεργασία των παθόντων ως προς την παροχή πληροφοριών και περιγραφής, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν έπειτα από την αναγνώρισή τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.