Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η επίθεση από κουκουλοφόρους στον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Ομάδα 10-15 ατόμων επιτέθηκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και την παρέα του στον Εύοσμο - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες στη Voria.gr

Άρωμα οπαδικού επεισοδίου έχει το συμβάν που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον πεζόδρομο Παύλου Μελά στον Εύοσμο λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία και το δημαρχείο.

Νεαρός ποδοσφαιριστής στην ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίθεση από αγνώστους την ώρα που βρισκόταν με φίλους του στον πεζόδρομο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο νεαρός έφερε θλαστικό τραύμα στο μέτωπο, εκδορά στον βραχίονα αλλά και οίδημα στο φρύδι. Έγινε η συρραφή του τραύματος και ο νεαρός αποχώρησε με οδηγίες των θεράποντων ιατρών.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η παρέα του αποτελούνταν από πέντε άτομα, τρία αγόρια, μεταξύ των οποίων και ο ποδοσφαιριστής, και δύο κορίτσια, τα οποία κάθονταν στα σκαλιά κομμωτηρίου.

Λίγο μετά τις 21.30 σύμφωνα με τον μάρτυρα μια πολυάριθμη ομάδα περίπου 10-15 ατόμων, με τους περισσότερους να φοράνε κράνη και κουκούλες, κινήθηκε από την πλευρά της πλατείας προς το μέρος της παρέας και τους επιτέθηκε.

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ έτρεξε για να γλυτώσει, δεχόμενος και άλλα χτυπήματα ακόμη και με κράνος, άρχισε να ματώνει και μπήκε για να σωθεί σε διπλανό καφέ.

Εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επενέβη για να γλυτώσει τον νεαρό και απομάκρυνε με κάποια χτυπήματα τους επιτιθέμενους.

Όπως υποστηρίζει το ιδιοκτήτης, το άτομο που επιτέθηκε με το κράνος στον ποδοσφαιριστή φορούσε κουκούλα, ήταν γεροδεμένος και φαινόταν από τις κινήσεις του ότι είναι γνώστης πολεμικών τεχνών.

Ο ίδιος αναφέρει ότι μια κυρία από δίπλα άκουσε ένα από τα άτομα που αποχωρούσαν να φωνάζει «Άρης».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα με την υπόθεση προς το παρόν να χειρίζεται το ΑΤ Ευόσμου.

 

Βίντεο από το σημείο λίγο μετά  την επίθεση