Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο περίπτερο της ΝΔ στην Αριστοτέλους το βράδυ ο Μητσοτάκης

Στο επίκεντρο της επίσκεψής του η ομιλία στους φορείς το βράδυ του Σαββάτου στο «Ιωάννης Βελλίδης» και η συνέντευξη τύπου την Κυριακή.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την τριήμερη επίσκεψή του στην πόλη για την 86η ΔΕΘ.

Μετά 8 το βράδυ θα βρεθεί στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους και αργότερα θα έχει στο παρακείμενο Ηλέκτρα Παλλάς την  παραδοσιακή -κάθε παραμονή  της ΔΕΘ- συνάντηση με τους δημοσιογράφους της πόλης. Λίγο αργότερα θα βρεθεί σε μπαρ του κέντρου όπου θα έχει μία σύντομη συζήτηση με νεολαίους της ΝΔ.

Αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τα γραφεία της Διοίκησης της Helexo-ΔΕΘ και στη συνέχεια θα κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της 86ης ΔΕΘ.

Το βράδυ θα εκφωνήσει την ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στην οποία θα αναφερθεί σε όλα τα μεγάλα οικονομικά ζητήματα και θα εξαγγείλει μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής με την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στην οποία θα απαντήσει σε ερωτήσεις Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων.