Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έρευνα ερωτηματολογίου για δημόσιες συγκοινωνίες και ποιότητα εξυπηρέτησης

Ερωτηματολόγιο από το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής για τους χρήστες των Δημοσίων Συγκοινωνιών της Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης

Έρευνα ερωτηματολογίου στους χρήστες των Δημοσίων Συγκοινωνιών της Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης με σκοπό την αξιολόγηση του επιπέδου ποιότητας εξυπηρέτησης πραγματοποιεί το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, ΑΠΘ στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου RECREATE.

Το έργο RECREATE επιχειρεί να προσφέρει μια αναδιάταξη των δομών λειτουργίας, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα των Δημοσίων Συγκοινωνιών, στοχεύοντας να επαναφέρει στον Κεντρικό Σχεδιασμό την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, θεωρώντας τον πολίτη (χρήστη Δ.Σ. ή μη) τον βασικό καταλύτη στην άσκηση Συγκοινωνιακής Πολιτικής μέσω της λεπτομερειακής ιχνηλάτησης των αναγκών και προτεραιοτήτων του.

Η διαδικασία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 5 λεπτά και αφορά άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Η έρευνα αυτή είναι ανώνυμη. 

Κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σε συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων λαμβάνοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα. Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τους νόμιμους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν διασφαλίζοντας την ασφαλή καταστροφή τους, όταν παρέλθει το νομικά προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ή παύσει να υφίσταται ο σκοπός της επεξεργασίας τους και δεν υπάρχει καμία νομική απαίτηση ή νόμιμο συμφέρον ή δικαίωμα για τη συνέχιση της τήρησής τους. Για την Πολιτική Προστασίας του ΑΠΘ μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.auth.gr/wp-content/uploads/politiki_prostasias_apth.pdf

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα εδώ