Κυριακή 1 Αυγούστου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές σε στάσεις λεωφορειακών γραμμών λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης αύριο στην περιοχή του Κορδελιού

Εργασίας ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν αύριο στον δήμου Κορδελιού - Ευόσμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του δήμου η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και Συντηρήσεων Τεχνικών θα πραγματοποιήσει αύριο εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Α. Παπανδρέου, στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού (από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Μοναστηρίου).

Λόγω της ασφαλτόστρωσης θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (εκτός του ρεύματος πορείας από την οδό Μοναστηρίου προς την οδό Κατσαντώνη της οδού Ανδρέα Παπανδρέου).

Συνέπεια των ανωτέρω μετατρέπονται σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων πλην των οδών Μοναστηρίου, Εθνικής Αντίστασης και Κατσαντώνη στις οποίες η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα οδικά τμήματα (αδιέξοδα) θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μοναστηρίου, Κατσαντώνη,  Εθνικής Αντίστασης, Σιατίστης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν και αλλαγές σε στάσεις λεωφορειακών γραμμών. Ειδικότερα, από τα έργα επηρεάζονται οι στάσεις “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”, “ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”, “Τ.Σ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ” και  “ΤΕΡΜΑ 19” οι οποίες δεν θα εκτελούνται προσωρινά και η εκτροπή των των λεωφορειακών γραμμών θα γίνει μέσω της οδού Σιατίστης – Εθν. Αντιστάσεως – Μιαούλη – Μοναστηρίου – συνέχεια στο δρομολόγιο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου” μόνον κατά τη διάρκεια της ημέρας (18/6/2021) και ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν μόνο αύριο οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ