Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη  Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου.
        
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης -Εδέσσης έως και τη διασταύρωση προς τον οικισμό Πρόχωμα,  με κατεύθυνση από και προς το Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
        
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν  από τη  Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ