Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες επισκευής οδοστρώματος από το Σάββατο στη ΒΙΠΕΘ

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής οδοστρώματος επί της 5ης Επαρχιακής Οδού Λαχανόκηποι Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Ν.Μάλγαρα-Όρια Νομού.

Εργασίες συντήρησης επί της 5ης Επαρχιακής Οδού Λαχανόκηποι Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Ν.Μάλγαρα-Όρια Νομού θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 έως και τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής οδοστρώματος επί της 5ης Επαρχιακής Οδού Λαχανόκηποι Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Ν.Μάλγαρα-Όρια Νομού, στο τμήμα που διέρχεται από τη ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 έως και τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 7.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα.

Ήδη  έχει  γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή  της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.