Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Eργασίες κοπής βλάστησης από Πανόραμα έως Χορτιάτη

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.

Εργασίες συντήρησης επί της 3ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Πανοράματος θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος για λόγους ασφαλείας και ορατότητας, στο οδικό τμήμα μεταξύ του οικισμού Πανοράματος έως τη διασταύρωση της στροφής προς Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν το χρονικό διάστημα  από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια  των εργασιών.